Persbericht: RRS’ Sandford en Segundo nemen nieuwe rollen aan

SANDFORD EN SEGUNDO VAN RRS KRIJGEN NIEUWE ROLLEN

Vijfendertig jaar geleden richtten Kerry Sandford en Jim Frey RRS op. Door de jaren heen heeft de heer Sandford zijn kennis en ervaring van recyclingsystemen gebruikt, waaronder het ontwerp van een materiaalterugwinningsfaciliteit (MRF), kostenmodellering, het testen van apparatuur en de integratie van innovatieve technologieën om het terugwinnen van materialen te bevorderen.

De heer Sandford begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn reeds volbrachte carrière en neemt een aanstelling bij het REMADE Institute als leider voor de Recycling and Recovery Node. De heer Sandford zal blijven bijdragen aan projecten en klanten ondersteunen bij RRS, evenals het begeleiden van collega RRS-ingenieurs.

“Kerry heeft een integrale rol gespeeld, niet alleen met RRS maar met het recyclingsysteem als geheel, bij het helpen definiëren, ontwikkelen en verfijnen van deze zich ontwikkelende industrie”, zegt Jim Frey, mede-oprichter en CEO van RRS. “Zijn rol bij het REMADE Institute zal die invloed voortzetten, terwijl hij onze medewerkers en klanten blijft ondersteunen als onderdeel van het RRS-team.”

Marissa Segundo kwam in 2015 bij RRS als communicatieadviseur en gebruikte haar vaardigheden op het gebied van strategische planning, mediarelaties en outreach-methoden om klantprojecten te verbeteren die communicatieondersteuning nodig hebben, met speciale aandacht voor gemeenten.

RRS heeft mevrouw Segundo gepromoveerd tot senior communicatiestrateeg. In deze rol zal mevrouw Segundo veel van RRS’ klantcommunicatieprojecten blijven leiden, maar ze zal ook strategieën bedenken om te groeien en deze inspanningen te verbeteren met nieuwe en creatieve methoden om verschillende doelgroepen te bereiken.

“Marissa heeft talloze klanten begeleid om beter te communiceren en contact te maken met hun publiek, of die doelen nu inwoners van de gemeenschap of multinationale merken waren”, zegt Brianne Haven, vice-president operations van RRS. “Haar nieuwe rol zal RRS helpen de beste strategieën en opties voor onze klanten te identificeren om impactvolle berichten te creëren die verbinding maken.”

###

Media contact:
Melissa Radiwon, Marketing Director, RRS, mradiwon@recycle.com, 734.996.1361 toestel. 117

creditSource link

Urbaninstitute
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart