PERSBERICHT: RRS kondigt nieuwe aandeelhouders aan

RRS KONDIGT NIEUWE AANDEELHOUDERS AAN

7 mei 2021, Ann Arbor, Mich. – Resource Recycling Systems (RRS) is verheugd de toevoeging van vier nieuwe aandeelhouders aan te kondigen: Anna Lynott, Catherine Goodall, Juri Freeman en Resa Dimino.

Anna Lynott
Voornaam

Catherine Goodall, RRS Senior Consultant

Catherine Goodall
hoofdpersoon

Als aandeelhouders van RRS zullen deze nieuwe leden de verantwoordelijkheid delen om ervoor te zorgen dat het bedrijf efficiënt werkt en goed wordt bestuurd, en om de financiële en economische belangen van het bedrijf op lange termijn te beschermen.

“Al 35 jaar onderzoekt, plant en ondersteunt RRS organisaties op hun pad naar meer materiaalterugwinning en verbeterde duurzaamheid”, zegt Jim Frey, medeoprichter en CEO van RRS. “Op een vergelijkbare manier heeft RRS wegen gecreëerd en gebouwd voor interne groei. We zijn verheugd om nieuw leiderschap, expertise en perspectief aan ons eigendom toe te voegen.”

Anna Lynott trad in 2006 in dienst bij RRS en is gevestigd in de omgeving van Petoskey, MI. Ze leidt grote, meerjarige projecten, waaronder het streven om de toegang tot kartonrecycling te vergroten met de Carton Council of North America en het verzamelen van infrastructuur- en materiaalbeheergegevens over alle gemeenten in de 83 provincies van Michigan.

Catherine Goodall, gevestigd in Berlijn, Duitsland, werkt sinds 2013 bij RRS. Ze ondersteunt zakelijke klanten bij het begrijpen van het internationale afval- en terugwinningslandschap en het optimaliseren van hun verpakkingen voor terugwinning. Ze leidt ook samenwerkingsprojecten zoals een meerjarige inspanning met het Foodservice Packaging Institute (FPI) om de terugwinning van foodserviceverpakkingen te vergroten door de post-consumer eindmarkten en de acceptatie van residentiële programma’s uit te breiden.

Resa Dimino, RRS Senior Consultant

Resa Dimino
Voornaam

Juri Freeman
Voornaam

Vanuit het RRS-kantoor in Boulder, Colorado, helpt Juri Freeman de betrokkenheid van de publieke sector te vergroten. Sinds hij in 2016 bij RRS kwam, leidde Juri de inspanningen met het Colorado Department of Public Health and Environment (CDPHE) om Colorado NextCycle te ontwikkelen en levert hij een belangrijke bijdrage aan het NextCycle Michigan-initiatief. De NextCycle-programma’s zijn bedoeld om eindmarkten voor teruggewonnen materiaal te ontwikkelen, de infrastructuur voor materiaalterugwinning te verbeteren en lokale circulaire economieën te versterken.

Resa Dimino kwam in 2017 bij RRS. Vanuit haar thuisbasis in de buurt van Albany, NY, richt Resa zich op plasticterugwinning, beleidsontwikkeling en uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (EPR). Ze heeft verschillende projecten geleid met de Canadian Stewardship Services Alliance (CSSA) voor conceptueel systeemontwerp, kostenmodellering, veldtesten en -metingen en differentiatie van materiaalkosten, en is een belangrijke drijfveer geweest voor verschillende onderzoeken en richtlijnen voor het terugwinnen van plastic.

“Terwijl we aanhoudende groei zien in de materiaalbeheer- en terugwinningsindustrie, zien we ook groei binnen RRS om aan de verwachtingen van de markt te voldoen en deze te overtreffen”, zegt Brianne Haven, vice-president operations bij RRS. “De vier nieuwe aandeelhouders leveren een belangrijke bijdrage aan de opbouw van RRS, haar interne teams en diensten, en hebben ook een positieve impact op onze klanten en de markt.”

Alle vier de nieuwe aandeelhouders waren ook een integraal onderdeel van de ontwikkeling en verbetering van RRS’ projectmanagementmethodologie, mentorschap van personeel en vertegenwoordiging van het merk op de markt.

[This post was updated on May 10, 2021 with a correction to Catherine Goodall’s description.]

Media contact: Melissa Radiwon, Marketing Director, RRS, mradiwon@recycle.com, 734.996.1361 toestel. 117

creditSource link

Urbaninstitute
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart