Persbericht: rapport onderzoekt duurzaamheidsactiviteiten van universiteiten

NIEUW RAPPORT ONDERZOEKT DUURZAAMHEIDS- EN HERSTELACTIVITEITEN VAN DE UNIVERSITEIT VAN DE VS

12 april 2021, Ann Arbor, Michigan. – RRS kondigde de release aan van de Onderzoek van duurzaamheids- en herstelactiviteiten van de Amerikaanse universiteit rapport, dat een overzicht geeft van activiteiten op het gebied van recycling, terugwinning van organische stoffen en duurzaamheid op campussen van Amerikaanse universiteiten en hogescholen.

RRS voerde de onafhankelijke studie uit via online onderzoek van 312 universiteiten en hogescholen in de VS, ongeveer 11%, waarbij de bevindingen werden gecategoriseerd op regio en studenteninschrijving.

De belangrijkste bevindingen zijn onder meer:

  • 63% van de scholen in de steekproef heeft een vastgesteld recyclingprogramma op de campus.
  • 33% van de scholen in de steekproef heeft een vorm van compostering beschikbaar op de campus, maar ze varieerden in het type geaccepteerde materialen.
  • Van de scholen in de steekproef was het gemiddelde recyclingpercentage 24%; het omleidingspercentage, inclusief recycling en compostering, bedroeg ongeveer 45%.

“Hogeronderwijsinstellingen zijn centra van innovatie en kunnen een reden zijn voor nieuwe ideeën”, zegt Kelly Domino, consultant bij RRS en hoofdauteur van het rapport. “We wilden zien hoe deze ministeden vooruitgang boekten op het gebied van duurzaamheid en materiaalbeheer. Bovendien biedt dit rapport peer schools informatie die ze kunnen gebruiken om hun eigen programma’s te benchmarken.”

Het rapport kan gratis worden gedownload op de RRS-website op: https://recycle.com/2021-report-university-sustainability-recovery/.

Speciale opmerking: RRS heeft voorafgaand aan de uitbraak van COVID-19 en de daaropvolgende beperkingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen online onderzoek gedaan naar universiteiten en hogescholen in de VS. De gegevens in dit rapport weerspiegelen de duurzaamheids- en herstelactiviteiten van onderwijsinstellingen voorafgaand aan de pandemie en omvatten niet de impact van COVID-19 op die activiteiten.

###

Media contact: Melissa Radiwon, Marketing Director, RRS, mradiwon@recycle.com, 734.996.1361 toestel. 117

OVER RRS

RRS, opgericht in 1986 en met hoofdkantoor in Ann Arbor, Michigan, is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en recycling dat ernaar streeft een wereld te creëren waarin hulpbronnen worden beheerd om de economische en sociale voordelen te maximaliseren en tegelijkertijd de schade aan het milieu te minimaliseren. Het bedrijf heeft professionals uit de industrie, ingenieurs, economen, technische analisten en communicatiespecialisten die deze visie delen en beschikken over kernsterkten op het gebied van materialen en terugwinning, levenscyclusbeheer, toegepast duurzaam ontwerp en gezamenlijke ontwikkeling van acties. www.recycle.com

creditSource link

Urbaninstitute
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart