Connecticut Recycling Economische Informatie Studie

Connecticut Recycling Economische Informatie Studie

Bevindingen zijn vrijgegeven uit het RecycleCT-rapport uitgevoerd door RRS in 2020, waarin de economische effecten van residentiële recycling in de staat Connecticut worden bestudeerd. De studie identificeerde het aantal banen, arbeidsinkomen en economische output voor de residentiële recyclingsector.

De RecycleCT Foundation, Inc. richt zich op en bevordert de coördinatie en ondersteuning van onderzoeks- en onderwijsactiviteiten en openbare informatieprogramma’s die gericht zijn op het verhogen van de mate van recycling en hergebruik in Connecticut.

Download de studie en/of infographic (gelinkt vanaf de RecycleCT-website):

creditSource link

Urbaninstitute
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart