Afvallandschap en oplossingen voor detailhandel

Hoofdstuk 2 Nu beschikbaar

De Retail Industry Leaders Association (RILA) en RRS hebben een rapport opgesteld om de belangrijkste trends te presenteren die de wereld van afval en recycling vormgeven en die retailers vandaag de dag beïnvloeden. Het rapport belicht toonaangevende praktijken uit de hele industrie die worden gebruikt om verschillende materialen en geselecteerde producten te elimineren, opnieuw te gebruiken en terug te winnen.

Elk hoofdstuk bevat tools en bronnen voor retailers in alle stadia van hun afval- en recyclingtraject.

Hoofdstuk 2, Het veranderende landschap van afval en terugwinning in de detailhandel en toonaangevende retailpraktijken, gaat dieper in op de detailhandelsaspecten van afval en bespreekt toonaangevende praktijken voor vaak afgeleid materiaal en enkele moeilijkere afvalsoorten.

Rapport downloaden

creditSource link

Urbaninstitute
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart